reklama 11D

Kamil Papoušek zářil v Olomouci. V sobotu ukořistil první tři příčky

ikonka

Kdo vyhrál sobotní generálku před Velkou cenou Olomouce? Kamil Papoušek. Kdo byl druhý? Kamil Papoušek. A kdo třetí? Kamil Papoušek. V soutěži do 135 cm na čas byl zkrátka k neporažení se všemi třemi koňmi, s nimiž odstartoval.
01.08.2020 19:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Hlavní sobotní soutěží při sedmém mítinku Českého skokového poháru v Olomouci byl parkur stupně ST* na čas, v němž všech 75 účastníků zastínil se svými koňskými svěřenci Kamil Papoušek. V sedle Charlyna vyhrál v čase 59,93 sekundy. O sekundu a půl byl pomalejší s Great Feelingem, ale i to mu stačilo k druhému místu. V čase 63,22 pak bral na Mister Star VD Zandhoeve pomyslný bronz.
 
S nulou na bodovém kontě dojelo hned 32 dvojic, a tak to byl opravdu závod především s časem. Ten nejpomalejší byl 82,24, tedy více jak 22 sekund navrch oproti vítězovi. Ten ovšem paradoxně nebyl nejrychlejší ze všech. V případě Lucie Strnadlové na Carpale-Peli se časomíra zastavila na hodnotě 59,86, ale jednou chybovala a skončila tak třiatřicátá. 
 
V sobotu také pravidelně vrcholí při Českém skokovém poháru Amateur Tour. Olomoucké dílčí finále vyhrál Libor Stuchlý s Caty Catangoou-O. Fotogalerii z této soutěže připravil Jenda Andrash.
 
Nedělní program z Olomouce můžete opět sledovat živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz!
 
Úvodní foto Zenon Kisza – www.fotokisza.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE