reklama 11A

CSI Londýn: Martin Fuchs vyhrál suverénně osmé kolo Světového poháru

ikonka

Už od pondělí 16. prosince běží londýnská Olympia Horse Show zastřešující Světové poháry hned tří disciplín, parkuru, drezury i spřežení. Sobotní stošedesátka byla velkým sítem a do jejího rozeskakování nastoupilo jen šest dvojic, nejlepší byl Fuchs.
21.12.2019 18:27  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Součástí velkolepé londýnské Olympia Horse Show se stalo také osmé kolo halového Světového poháru ve skocích, které se jelo v sobotu 21. prosince. Na startovní listině byla bezmála čtyřicítka jezdeckých dvojic, nicméně většina z nich v základním kole chybovala.
 
Do rozeskakování postoupilo jen šest jezdců a bezchybný výkon zopakovali tři z nich. V čase 34,64 sekund dojel bronzový Niels Bruynseels na desetiletém Delus van T & L, o sekundu rychlejší byl rakouský reprezentant Max Kühner v sedle osmiletého valacha Elektric Blue P. Ve velmi rychlém čase 31,99 sekund dokončil a s přehledem zvítězil Švýcar Martin Fuchs s jedenáctiletým The Sinner, který po osmém kole obsadil celkovou čtvrtou příčku v žebříčku.
 
Ve vedení je aktuálně Pieter Devos a Steve Guerdat shodně s 55 body, třetí příčka patří Scottu Brashovi se ziskem 47 bodů. Další kolo se koná na konci roku v Mechelenu.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE