reklama 11B

Fuchs po roce zopakoval lyonské vítězství, čtyřspřežím kraloval Exell

ikonka

Poslední den lyonského mezinárodního klání patřil Světovému poháru ve skocích i spřežení. Také druhou rozjížďku čtyřspřeží opanoval australský reprezentant Boyd Exell, třetí kolo Světového poháru ve skocích ovládl Švýcar Martin Fuchs a Clooney.
03.11.2019 20:40  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Velkolepou akci hostil na přelomu října a listopadu Lyon. Pod jednou střechou se potkali účastníci halového Světového poháru hned ve třech disciplínách, neděle 3. listopadu patřila parkuru a spřežení.
 
Skvělou formu potvrdil také v druhé rozjížďce australský reprezentant Boyd Exell, v níž byl opět nejlepší, a připsal si tak do žebříčku cenných deset bodů. Druhé místo patřilo Nizozemci Bramu Chardonovi a třetí příčku obsadil Maďar József Dobrovitz.
 
Excelentní výkon podal v soutěži skokového Světového poháru švýcarský reprezentant Martin Fuchs a třináctiletý Clooney a zopakovali tak lyonské vítězství z loňska. Na startovní listině bylo čtyřicet dvojic, on s dalšími dvanácti postoupil do rozeskakování a ani tentokrát nechyboval. Krom toho ovšem dokázal prokličkovat kurzem v nejrychlejším čase. Vítězství třetího kola halového Světového poháru ho tak vyhouplo do průběžného vedení celého seriálu. Druhá dojela Jessica Springsteen a RMF Zecilie, třetí pak Pieter Devos a Claire Z, přičemž na medailových pozicích bylo velmi těsno. Umístěné dělilo pouhých sedm desetin sekundy.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto FEI / Christophe Tanire



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE