reklama 11D

Fuchs a Nassar skočili v Paříži téměř dva metry. 207 cm už nepřekonali

ikonka

Dva vítěze má sobotní bariérové skákání při Longines Masters v Paříži. Švýcar Martin Fuchs i Egypťan Nayel Nassar se svými koňmi překonali bez problémů výšku 197 centimetrů. Překážku vysokou přes dva metry již oba dva pobořili.
07.12.2019 19:33  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Z deseti účastníků soutěže Six Bars v rámci Longines Masters v Paříži překonali dva výšku 197 centimetrů. Povedlo se to Nayelovi Nassarovi s koněm Can Can Della Caccia i Martinovi Fuchsovi na Silver Schine. Na 207 centimetrech již chybovali, a tak se oba dva podělili o prvenství. 
 
Více jak dvoumetrový skok zkoušeli překonat v rámci výzvy s bonusem 10 000 eur i další účastníci, ale nikomu se 205 centimetrů překonat nepodařilo ani přes obrovskou podporu pařížského publika. „Dvě stě sedm centimetrů je už opravdu velká výška. Já jsem s dnešním výkonem moc pokojen, jelikož pro Silver Schina to bylo první bariérové skákání,“ uvedl Martin Fuchs. 
 
Premiéra to byla i pro Can Cana. „Upřímně řečeno, nevěděl jsem, jak bude reagovat, ani já v tomto typu soutěže nemám moc zkušeností. V každém kole však byl lepší a lepší,“ zhodnotil Nayel Nassar. 
 

Kompletní výsledky najdete ZDE

 
Foto © Aléa pour EEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE