reklama 11D

Chuchle Arena pod novou doménou. Markéta Šveňková sportovní ředitelkou

ikonka

V souvislosti s čím dál širším záběrem činnosti Chuchle Areny Praha dojde počátkem příštího roku k úpravě designu a přehlednosti webových stránek, které již od teď najdete pod novou adresou. Změny pokračují i v personálním obsazení.
11.12.2020 14:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Stávající URL velka-chuchle.cz se mění na chuchlearena.cz. „Nová internetová adresa Chuchle Areny Praha je jednodušší, neobsahuje interpunkční znaménko a více koresponduje s oficiálním názvem instituce,“ uvádějí zástupci společnosti TMM v krátké tiskové zprávě.
 
Spolu se změnou domény dochází také ke změnám e-mailových adres jednotlivých osob, jež jsou uvedeny v kontaktech. Předchozí adresy (webová i e-mailové) fungují stále jako alias, tzn. že při jejich zadání je uživatel automaticky přesměrován na adresy nové.
 

PSALI JSME: Řízením Chuchle Areny Praha byla pověřena Vladimíra Durčáková

 

Jak jsme v nedávné době informovali, dosavadní ředitel Chuchle Areny Praha Martin Pecka skončil na této pozici po dohodě s vlastníky k 2. listopadu a řízením areálu závodiště, jenž provozuje společnost TMM s. r. o., byla pověřena Ing. Vladimíra Durčáková. 
 
Novou sportovní ředitelkou areálu se stala Markéta Šveňková, která s Chuchle Arenou spolupracovala na realizaci parkurových mítinků již v minulosti, když zastávala funkci ředitelky závodů. 
 
Zdroj: Tisková informace TMM, foto archiv TMM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE