reklama 11C

Čeští vytrvalci ve třech státech Evropy. Nejlépe jim vyšel Šamorín

ikonka

Čeští reprezentanti ve vytrvalosti startovali o víkendu 11. – 12. května na mítincích CEI ve třech evropských státech. Nejvydařenější byl výjezd jezdců do slovenského Šamorína, kde obě české dvojice dokončily soutěž CEI3* na 160 kilometrů…
12.05.2019 17:32  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jezdecký areál ve slovenském Šamorínu hostil v termínu 10. – 12. května mezinárodní mítinky CEI. Na nejdelší trase dlouhé 160 kilometrů v rámci CEI3* se představily pod českou vlajkou dvě dvojice a obě tuto náročnou soutěž dokončily. Lepšího umístění se dočkala Barbora Koderová v sedle Agile Joe, která se radovala z 6. místa. O dvě příčky níže se umístil Petr Jadlovský v sedle Karisy.

O čtyřicet kilometrů kratší trasu dokončila v rámci CEI2* Petra Boudníková. Spolu s koněm Al Gata jí v této soutěži patřila 12. příčka.

Mimo Šamorína měla česká vlajka své zástupce také na mezinárodních mítincích ve vytrvalosti v nizozemském Ermelu a portugalském Rio Fio. Bohužel ani na jednom z těchto závodů nedokončila česká dvojice svou soutěž. V Ermelu startovala v soutěži při CEI2* s trasou dlouhou dvakrát 70 kilometrů Lucie Škábová se Sahar, v Rio Fio pak Táňa Terberová s Hidalgem v CEI2* na trase 120 km.

Foto: Miroslava Vidová





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE