reklama 11B

ME 2019: V Luhmühlenu se pojede čtyřhvězdová všestrannost

ikonka

Na seniory čeká při mistrovství Evropy ve všestrannosti v Luhmühlenu druhá nejvyšší možná obtížnost, tedy CCI4*. Aby také ne, vždyť evropské země v čele s Francií, Německem a Velkou Británií patří v této náročné disciplíně ke světové špičce.
23.01.2019 09:22  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Zlato bude obhajovat Ingrid Klimke. Foto FEI / Jon Stroud
 
V sezoně 2018 se konaly Světové jezdecké hry, proto se seniorské mistrovství Evropy ve všestrannosti nejelo. Vynechává se stejně jako v olympijském roce. Letos se však už fanoušci military mohou těšit na špičkové výkony nejlepších dvojic starého kontinentu. 
 
A pro sportovní zážitek nemusí cestovat daleko. Mistrovství Evropy se bude konat v Luhmühlenu, který leží hodinu jízdy od Hamburku. Termín je stanoven na 29. srpna až 1. září. 
 
Lze předpokládat, že v co nejlepším světle se budou před domácím publikem chtít představit Němci, kteří patří dlouhodobě k nejúspěšnějším zemím světa. Úřadující mistryní je Ingrid Klimke a další z jejich reprezentantů Michael Jung byl druhý a z šampionátů z let 2011, 2013 a 2015 má zlato. Týmové prvenství budou obhajovat jezdci Velké Británie. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE