reklama 11C

Český juniorský tým je šestý na parkurovém ME. Zlato putuje do Belgie

ikonka

Výbornou šestou příčku vybojovali junioři v soutěži družstev na parkurovém mistrovství Evropy v Portugalsku. Zlato získali v početném startovním poli Belgičani. V průběžném individuálním hodnocení je nejvýše Anna Helebrantová.
22.07.2021 19:08  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Portugalská Vilamoura hostí od pondělí 19. července skokový evropský šampionát pro děti, juniory a mladé jezdce. Ve čtvrtek vyvrcholila týmová soutěž juniorů, v níž se skvěle prezentovali čeští reprezentanti. Z celkových dvaceti zúčastněných družstev obsadili šestou příčku. Nejlépe si vedla Anna Helebrantová v sedle ryzáka Epo van de Achterhoek Z, která je také aktuálně nejvýše v individuálním pořadí, a to na sedmadvacátém místě.
 
Juniorské týmové zlato poputuje z Portugalska do Belgie, druhé místo brali Švýcaři a bronz získali reprezentanti Velké Británie.
 
Druhou část týmové soutěže absolvovali ve čtvrtek i naši mladí jezdci, kteří jsou průběžně jedenáctí. I v této kategorii mají nejlépe rozjeto Belgičani. Nejlepší pozici v průběžném pořadí má třicátá Linda Portychová s klisnou Falino.
 

Kompletní výsledky můžete sledovat ZDE

 
Foto: Roman Drahota



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE