reklama 11C

Český pohár spřežení za rok 2016 zná své vítěze

Žebříček celoročního seriálu Českého poháru v jízdě spřežení pro rok 2016 je uzavřen, a my vás tak můžeme seznámit s jeho vítězi. Vozatajové mohli bodovat na deseti závodech na území ČR a soutěžilo se v tradičních kategoriích.
02.12.2016 15:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V kategorii čtyřspřeží vyhrál Jiří Nesvačil mladší. Foto: archiv Jezdci.cz

Celkem deset závodů spřežení bylo zahrnuto do letošního žebříčku Českého poháru v jízdě spřežení. Mezi jezdci, kteří soutěží v jednospřeží nejvíce bodů nasbíral Jaroslav Petřek, a to 82. Druhé místo obsadil s 67 body Alexandr Soukup a o 7 bodů méně třetí Pavel Plch.
 
Soutěž dvojspřeží pony ovládl s 32 body Erich Zuvač. Za ním je Monika Pospíšilová a na dělené třetí příčce jsou Milan a Michal Kořínkovi z JK Sobotka, kteří oba shodně získali 19 bodů.
 
Mezi dvojspřežími zvítězil Josef Drábek před svým stájovým kolegou z JK Hubička Telnice Ladislavem Jirgalou. Třetí příčku získal Jaroslav Pavel
V královské kategorii čtyřspřeží uzavřel sezonu na první příčce Jiří Nesvačil mladší, a i další pozice patřily členům této vozatajské rodiny. Druhý skončil Jiří Nesvačil starší a třetí příčku obsadil Radek Nesvačil.
 



Štítky: spřežení
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE