reklama 11B

Češky čeká drezurní ME dětí, juniorů a mladých jezdců v San Giovanni

ikonka

Česká republika vyslala na mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v drezuře pětici jezdkyň. Evropský šampionát startuje v italském San Giovanni ve středu 24. července a pro účastníky všech kategorií jsou připravená dvě kola a finále.
22.07.2019 14:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Mistrovství Evropy v drezuře dětí, juniorů a mladých jezdců věnovala Česká jezdecká federace jednu ze svých aktualit na webových stránkách. Přinášíme vám celý článek:
 
Pětice českých drezurních jezdkyň odjela do italského San Giovanni, které se ve dnech 24. – 28. července stane dějištěm letošního mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců v drezuře. Horse Riviera Resort nedaleko italského letoviska Rimini očekává příjezd celkem 220 jezdců z 26 zemí. 
 
Poprvé bude na evropském šampionátu hájit národní barvy novopečená mistryně ČR v kategorii dětí – Marie Lumbachová s klisnou Colinda Valk. Se zkušeností z evropského šampionátu pony, ale poprvé mezi velkými koňmi se do Itálie vypraví také Julie Sekaninová s hřebcem FuriosoXXV-8/Red Fernet, s nímž letos obhájila stříbro na MČR mladších juniorů. Druhým členem juniorského družstva bude vítězka kategorie mladších juniorů, Eliška Skřivanová s Farewellem. Zapomenout nesmíme na Evu Vavříkovou, mistryni mezi staršími juniory, která na evropském šampionátu poprvé odstartuje se Siracusou. Jedinou zástupkyní české výpravy mezi mladými jezdci bude Aneta Havlíčková s Fieneke, které spolu při MČR vybojovaly stříbrnou příčku v kategorii U25.
 
V úterý 23. července je na programu veterinární přejímka a trénink na závodním obdélníku. Závodit se začne ve středu a od pátku probíhají druhá kola soutěží. Finálové jízdy pro 18 nejlepších jezdců v každé kategorii jsou naplánované na neděli.  Naše juniorky budou hodnoceny jak v týmové soutěži, tak jako jednotlivci. Ostatní pouze jako jednotlivci. 
 

Výsledky z ME můžete sledovat zde

 
Zdroj: web ČJF, foto: Zdenka Šimková




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE