reklama 11D

Wandres vyhrál CDI-W Světový pohár v Brně. Češi na stupních vítězů

ikonka

Neděle 23. června byla závěrečným dnem mezinárodních drezurních závodů CDI v Brně - Panské líše. Nabídla tu nejatraktivnější podívanou, tedy volné sestavy. Vrcholem byla GP Freestyle, kterou vyhrál Frederic Wandres. Úspěšní byli i čeští jezdci.
23.06.2019 19:07  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

Celkem šest úloh bylo na programu závodů CDI v Brně během neděle 23. června. Až na dětskou soutěž šlo pouze o volné sestavy. Vrcholem byla Grand Prix Freestyle, jež je bodovaná do seriálu Světového poháru.
 
Jednou z největších hvězd mítinku byl německý reprezentant Frederic Wandres, a byl to právě on, kdo nakonec ovládl soutěž World Cupu. V sedle koně Westminster 71 dostal známku vyšší než 75 %. Druhé místo obsadila Estonka Grete Ayache s valachem Farao da Raia a na pomyslné stupně vítězů se probojoval český jezdec Michal Košťál s Little Jackem.
 
V rámci CDI3* závodili účastníci ve volné úloze IM-1. Obrovskou radost přinesl českým fanouškům Fabrizio Sigismondi, jemž s Elegantem bral druhé místo s 71,550 %. Překonala jej francouzská dvojice Rachel Bastady a Donnerdiora, jež si zapsala dokonce přes 74 %. 
 
V celé túře mladých jezdců dominovala Italka Alice Campanella na Gracile D.E.S a nejinak tomu bylo v závěrečném küru. Juniorskou úlohu vyhrála Slovenka Zoya Ledecká s Vandatem před Julií Sekaninovou na Furioso XXV-8 Red Fernet. V kategorii dětí vyhrála slovenská dvojice Dorota Jurstáková s Grigorisem-S před českou jezdkyní Marií Lumbachovou v sedle Colindy Valk. Pony úlohu zajela nejlépe Němka Antonia Roth s Hancockem. 
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

 
Foto: Stanislav Pitela




Štítky: drezuraCDIBrno
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE