reklama 11D

Drezurní tituly vybojovaly hladce 3V: Vavříková, Vištalová a Vášáryová

ikonka

Tři jezdkyně, jejichž příjmení začíná písmenem V, nenašly přemožitele ani v jednom ze tří kol mistrovství České republiky v drezuře, které v neděli 14. července vyvrcholilo na kolbišti v Královicích u Slaného. Tituly získaly i Lišková a Kotyzová.
14.07.2019 18:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Nedělní program mistrovství České republiky v drezuře a v paradrezuře otevřely již od půl osmé ráno jezdci do 25 let. Nejlepší volnou sestavu na hudbu předvedla Aneta Havlíčková na Fieneke, ale celkově skončila s průměrnou známkou 66,510 % druhá za Laurou Liškovou s Wormanem. Ta vyhrála první dvě kola a její konečné skóre bylo 67,542 %. Bronzovou medaili si z Královic odvezla Tina Pospíšilová na Fiorelle TC.
 
V seniorské malé rundě se velmi dařilo Kamile Kotyzové, jež s Radulou získala 70,422 %. Pouze v druhém kole byla lepší Markéta Vášová na Leontýně 3, ale ta nakonec s 68,845 % skončila třetí za Fabriziem Sigismondim s Elegantem 1, jemuž rozhodčí udělili v průměru 68,932 %.
 
Doslova o třídu lepší výkony než její soupeři předváděla v soutěži starších juniorů Eva Vavříková s Belle Ennie. Tato talentovaná jezdkyně dokončila s výsledkem 73,050 %. Druhá umístěná Veronika Gajdolinová s Donnou Fredericou obdržela 67,375 % a třetí Victoria Ella Hofbauerová s Debussy 1 66,725 %.
 
Další, kdo poslední roky na domácích závodech nenachází pravidelně přemožitele je Anastasja Vištalová, která si připsala s Dominique 1 v paradrezuře již několikátý mistrovský titul v řadě. Ze stříbra se radovala Kristýna Rudolfová s Bajkonurem, bronzovou medaili si na krk pověsil Jan Rous s Codamem a startovní pole uzavřel Vladimír Votřel s Rokosem.
 
Do třetice se nepřemožitelnou stala v Královicích Hana Vášáryová s klisnou Filipou. Její celkové hodnocení bylo 68,996 %. Třetí, druhá a třetí v jednotlivých kolech byla Tereza Hábová s Jamesem Bondem. Díky vyrovnaným výkonům se v konečných součtech mohla těšit z druhé příčky s 67,178 %. Bronzovým medailistou se stal Michal Košťál s Little Jackem, přestože v prvním i třetím kole skončil druhý. Druhé kolo mu ovšem nevyšlo dle představ a dílčí čtvrté místo, resp. známka za něj, jej odsunula na třetí řádek výsledkové listiny.
 

Fotogalerii najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Pokud jste v Královicích nebyli osobně a ani jste nestihli živé vysílání internetové televize EquiTV.cz, nezapomeňte se podívat již brzy na nezkrácený záznam všech sobotních a nedělních soutěží. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE