reklama 11A

Česká reprezentace opět sbírá úspěchy v rakouském Wiener Neustadtu

ikonka

Jan Štětina, Aleš Opatrný, Zuzana Zelinková, Filip Doležal, Kamil Papoušek a řada dalších Čechů vyjela v půlce srpna reprezentovat do rakouského Wiener Neustadtu a denně se naše dvojice účastnily slavnostního dekorování i v těch nejvyšších soutěžích.
18.08.2019 10:55  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Páteční nejvyšší soutěží při mezinárodních závodech ve Wiener Neustadtu byla stopětačtyřicítka a na její start se postavilo hned několik českých dvojic, jako jediný se do rozeskakování probojoval Aleš Opatrný a Sangris Boy. Zde pak jednou chybovali a celkově se umístili na velmi pěkném sedmém místě z více než šedesáti účastníků. V následující stopětatřicítce si dekorování vychutnal Jan Štětina a Gylord - dojeli bez trestných bodů v šestém nejrychlejším čase.
 
Sobotní program odstartovaly soutěže pro mladé koně. Mezi pětiletými dekorovanou pozici vybojovali hned čtyři čeští koně - šestý dokončil Filip Doležal a Dollar-KL, tento jezdec dovedl k dekorování i svého druhého svěřence Enzo. Ten byl i s jednou chybou dvanáctý. Sedmá příčka připadla Miroslavě Šťovíčkové s koněm Jayden a devátý dokončil ještě Kamil Papoušek a Cherrado. Tento jezdec navíc zvítězil v soutěži pro šestileté v sedle klisny Charlyn.
 
V sobotu se ve Wiener Neustadtu jely hned dvě stočtyřicítky a čeští reprezentanti ulovili pokaždé skvělé druhé místo. V soutěži pro sedmileté patřila Kamilu Papouškovi s valachem Great Feeling a ve finále Medium Tour pak Lindě Portychové a klisně Falino. Rozeskakování a následně i dekorování se účastnil ještě pátý Kamil Papoušek a Loki, osmý Aleš Opatrný a Dukato VTH a jedenáctá Michaela Rodová a Jersy Flower.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE