reklama 11C

Češi v Itálii nezahálejí. Zelinková dvakrát na bedně v Gorla Minore

ikonka

Vydařenou sobotu 6. dubna má za sebou z české reprezentace v Itálii především Zuzana Zelinková. Ta si totiž dojela v Gorla Minore pro dvě příčky v elitní trojce a jednou ji bedna unikla o fous. Skončila totiž čtvrtá. Dařilo se ale i v Arezzu…
06.04.2019 17:48  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Mladí koně v sedle se Zuzanou Zelinkovou sbírali úspěchy v Gorla Minore stejně jako předchozí dny také v sobotu 6. dubna. Po předešlém dni se opět dokázala v konkurenci prosadit pětiletá Abby, která se tentokrát v dvoufázové soutěži určené své věkové kategorii postavila na konečné stříbro. Zuzaně Zelinkové vyšel ale také start s další pětiletou skokovou nadějí Indirou H, s níž brala 9. příčku výsledkové listiny opět za bezchybný výkon.

Těsně za elitní trio postavil tuto jezdkyni výsledek s Ekatherinou. Sedmiletá klisna nechybovala a na bronzového Scotta Brashe v sedle Hello Zachary ztrácela Zuzana Zelinková pouhé dvě setiny vteřiny.

Zuzana Zelinková startovala také v nejvyšší soutěžích sobotního programu. Parkur vysoký 145 cm zvládla v sedle Larimy bez zaváhání a protnula cílovou pásku s bronzem. Překážky nejvyšší vypsané soutěže v sobotu měřily 150 cm a ani zde nechyběla Zuzana Zelinková spolu s Calerim II. I tentokrát česká dvojice zaznamenala chyby, a to konkrétně dvě. K osmi trestným bodům na překážkách přidala pak ještě jeden trestný bod za překročení času.
 

Četli jste jak se dařilo českým reprezentantům v Itálii předchozí den? Páteční shrnutí výsledků z Gorla Minore a Arezza najdete v článku POD TÍMTO ODKAZEM
 

Devět trestných bodů hlásila výsledková listina stopětačtyřicítky v rámci Gold Tour v Arezzu také na kontu Filipa Doležala, který v této zkoušce sedlal Elame. I tak tento výsledek dvojici stačil na pěknou 24. příčku. O dva trestné body více přidal stejný jezdec na parkuru vysokém 140 cm v rámci Silver Tour. Tohoto výsledku dosáhl v sedle Sam I Am.

Bezchybnou jízdu předvedla na překážkách, které měřily 115 cm, v rámci Bronz Tour Anna Held. Spolu s Eradem Vd Haaipaander brala nakonec 15. místo.

 

Kompletní výsledky z Gorla Minore najdete TADY, z Arezza TADY
ilustrační foto: FB Zuzany Zelinkové





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE