reklama 11C

Páteční italské úspěchy Čechů. Zelinková startovala ve stopadesátce

ikonka

V Gorla Minore, stejně jako v Arezzu, se neobešly nejvyšší soutěže bez české vlajky. Zatím co v Gorla Minore odstartovala v páteční stopadesátce Zuzana Zelinková, v Arezzu absolvoval parkur o pět centimetrů nižší Filip Doležal, a to hned dvakrát…
05.04.2019 19:03  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejvyšší vypsanou soutěží pátečního programu italského mítinku CSI v Gorla Minore byl parkur vysoký 150 cm, kde se představila pod českou trikolorou Zuzana Zelinková. Česká reprezentantka sedlala v  náročné zkoušce svou stájovou jedničku Caleriho II a protnula cílovou pásku této soutěže s osmi trestnými body.

Zuzana Zelinková se v pátek radovala také z jednoho umístění na stupních vítězů, a to na parkuru určeném pro šestileté koně. Tam totiž naše jezdkyně excelovala v sedle Abby a po bezchybné jízdě si dojela pro výsledný bronz.

Arezzská náročná Gold Tour čítala v rámci pátečního programu dvě stopětačtyřicítky, kde v obou odstartoval Filip Doležal. Vydařenější jízdu předvedl v jedné z nich spolu s Reasonem de Ganad, s nímž po jedné chybě otevíral čtvrtou desítku výsledkové listiny. V Elame pak nastoupil do druhé soutěže s výškou překážek 145 cm a počítal celkem osm trestných bodů na překážkách a jeden bod za překročení času.

Vydařený start ve vyšších soutěžích má za sebou Anna Held, která dokázala překonat nástrahy dvoufázové soutěže s výškou překážek 140 cm bez trestných bodů a spolu s Cara Miou III se nakonec radovala z 21. příčky.

Kompletní výsledky z Gorla Minore najdete TADY a z Arezza TADY.

ilustrační foto: FB Zuzany Zelinkové





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE