reklama 11A

Češi v Grand Prix ve Valkenswaardu. Doležal uspěl ve finále CSIYH

ikonka

Středa 15. května byla posledním dnem závodů CSI1* a CSI2*, které probíhaly v nizozemském Valkenswaardu. Filip Doležal absolvoval úspěšně dvouhvězdovou Grand Prix, Anna Kellnerová nechybovala ve Velké ceně o úroveň níže.
15.05.2019 19:26  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

Závody CSI ve Valkenswaardu, kterých se účastnili čeští jezdci, skončily ve středu 15. května. Poslední den mítinku proběhl ve znamení finále CSIYH pro mladé koně a soutěžemi Grand Prix v obou vypsaných úrovních.
 
Filip Doležal předvedl velmi dobrý výkon v sedle šestiletého Nagana, s kterým po bezchybné jízdě postoupil do rozeskakování finále túry CSIYH. V něm pak dokončil na sedmém místě. S hřebcem Reason du Ganad absolvoval Grand Prix CSI2*. Na překážkách s výškou do 145 centimetrů nechyboval a do cíle dojel pouze s dvěma trestnými body za čas. 
 
Anna Kellnerová startovala v Grand Prix jednohvězdové kategorie. Sedlala hnědáka Silverstona G. S nulou postoupila do rozeskakování a obsadila deváté místo. Absolvovala také starty s Colandem ve Small Tour s jednou chybou a s Classicem v Medium Tour, v níž chybovala dvakrát.
 

Výsledky z Valkenswaardu jsou zde





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE