reklama 11B

Kellnerová úspěšná na CSI ve Valkenswaardu, ve Wr. Neustadtu září Žíla

ikonka

Dvěma čistými výkony se ve středu 8. května rozloučila Anna Kellnerová s parkurovými závody CSI v nizozemském Valkenswaardu. Daří se také českým skokanům ve Wiener Neustadtu s mladými koňmi. Září zejména Zdeněk Žíla.
08.05.2019 19:05  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Anna Kellnerová zakončila ve středu 8. května svou účast na CSI ve Valkenswaardu. A nutno říct, že úspěšně. V soutěži do 135 cm nezaváhala v sedle Classica a skončila na 19. místě. Ve stočtyřicítce si vedla ještě lépe s Colandem. Zapsala si rovněž nulu a její čas stačil na 5. příčku.

Čeští skokani závodí také na CSI ve Wr. Neustadt, kde se soutěže naopak teprve rozjíždějí. V úterý 7. května zaznamenali tři dvojice sdílenou 1. příčku v soutěži pro pětileté koně. Bez chyb jí dokončili Miroslava Šťovíčková na Royal Horla Z a Zdeněk Žíla s koňmi českého chovu Cadillacem a Conorem.

Miloslav Vítek se blýskl 2. místem v parkuru do 130 cm, a to v sedle Chicago Ra. Zdeněk Žíla dojel v téže soutěži pátý s Consulentem de Prelet Z. Stejně jako oni absolvovala bez chyb parkur i juniorka Mariana Michlíčková na Idee VD Achterhoek.
 
O den později se o 1. místo v soutěži pro pětileté koně znovu dělili Zdeněk Žíla s Cadillacem i Conorem a Miroslava Šťovíčková tentokrát s holandským valachem Jaydenem.
 
Na parkuru do 130 cm se dařilo nejvíce Zdeňkovi Žílovi s Consulentem, který dojel pátý. Bez trestných bodů dokončila soutěž také Alžběta Vojtová s Catarem. Patřilo jí 10. místo.
 

Výsledky z Valkenswaardu najdete zde, na Wr. Neustadt klikněte sem

Foto: CET





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE