reklama 11B

FEI eDressage Online: Vyzkoušejte novou tréninkovou drezurní platformu

ikonka

Mezinárodní jezdecká federace spustila ve spolupráci s Black Horse One a SAP platformu FEI eDressage Online, která poskytuje drezurním a paradrezurním jezdcům jedinečnou příležitost vzdělávat se na základě zpětné vazby skupiny špičkových rozhodčích.
26.06.2020 15:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Sportovci registrovaní v rámci Mezinárodní jezdecké federace mohou od nynějška každý týden nahrávat svá videa na novou platformu FEI eDressage Online a získat hodnocení a tipy pro zlepšení od skupiny pěti drezurních a paradrezurních rozhodčí. Tu aktuálně spustila FEI ve spolupráci s Black Horse One a SAP.
 
"Tato nová platforma je další z možností, jak lze využívat technologie v jezdeckém sportu za účelem vývoje tréninkových metod," řekl obchodní ředitel FEI, Ralph Straus. "Sportovci tak získají příležitost nechat své úlohy na dálku vyhodnotit skupinou špičkových rozhodčích a získat klíčové poznatky pro další trénink. Význam takové platformy zdůraznila současná pandemie, ale může být obzvlášt užitečná pro sportovce v odlehlých oblastech světa, kteří by jinak neměli šanci využít mezinárodních odborných znalostí."
 
Platforma byla navržena především pro jezdce a jejich koně, nicméně má potenciál stát se cenným zdrojem obsahu pro školení funkcionářů FEI. FEI eDressage Online je výsledkem spojení společností Black Horse One, která se zabývá vývojem softwaru, a lídrem na trhu v oblasti podnikového aplikačního softwaru SAP, společně vytvořili jedinečné technologické řešení pro jezdecký sport, v tomto případě speciálně vytvořené pro nesoutěžní prostředí.
 

Platformu můžete vyzkoušet na tomto odkazu.

 

Zdroj a foto tisková zpráva FEI




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE