reklama 11B

Češi chtějí závodit. V únoru chystají patnáct výjezdů do zahraničí

ikonka

Máme tu druhý měsíc tohoto roku, a zatímco v České republice příliš mnoho závodů vypsaných není, vyráží čeští zástupci na mezinárodní scénu. Bude jich více než patnáct, přičemž převažuje tradičně skoková disciplína.
01.02.2019 08:30  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V České republice máme v únoru v kalendáři dohromady sedm hobby i oficiálních závodů. Mnoho jezdců tak vyráží na mezinárodní závody do zahraničí. Ve skocích se můžeme těšit na patnáct výjezdů, které se uskuteční nejen v rámci střední Evropy. Anna Kellnerová se po závodech ve Spojených arabských emirátech přesune v průběhu měsíce do španělské Valencie, kde bude závodit stejně jako Zuzana Zelinková. Obě jezdkyně mají nahlášené své svěřence do tří závodních týdnů.

V závodění bude pokračovat i Emma Augier de Moussac, která vyjela na závody již v lednu. V první polovině února vyjede do Kronenbergu a následně do Neumünsteru.

Juniorská úspěšná jezdkyně Sára Vingrálková bude v únoru startovat na dvou mezinárodních závodech. Zatímco v úvodu měsíce závodí v Lublinu, na konci se vydá do Krakova na CSI3*. Chybět nebude ani výjezd Aleše Opatrného či Markéty Šrámkové.

Společně s patnácti skokovými výjezdy se můžeme těšit i na jeden drezurní. Na konci měsíce se do francouzského Nice na CDI3* podívá Eleonora Kinsy Dal Borgo.

 

Kompletní seznam výjezdů včetně přihlášených dvojic naleznete ZDE.





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE