reklama 11A

Češi bodovali v Grand Prix Michalowice. Opatrný třetí, Papoušek šestý

ikonka

Závěrečný den druhého týdne mezinárodních závodů v Michalowicích dopadl pro českou skokovou reprezentaci na výbornou. Nejen, že byli Aleš Opatrný a Kamil Papoušek na předních příčkách Grand Prix, druhý jmenovaný navíc ještě zvítězil v Youngster Tour.
27.10.2019 20:06  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Neděle 27. října uzavřela druhý týden halových mezinárodních závodů v polských Michalowicích. Zatímco Kamil Papoušek je na místě již od předchozího týdne, od 24. října mu zde dělají společnost další česká parkurová esa.
 
Vrcholem byla nedělní Grand Prix s výškou překážek do 145 centimetrů a na její start se postavili také tři čeští reprezentanti - Kamil Papoušek, Aleš Opatrný a Jan Štětina. Prvním dvěma se podařilo probojovat do rozeskakování, kam postoupila ani ne třetina ze čtyřicítky startujících.
 
Kamil Papoušek a osmiletý Loki v rozeskakování Grand Prix jednou chybovali, což je zařadilo na šestou příčku, zatímco Aleš Opatrný a Forewer, ač o půl sekundy pomalejší než Kamil, dokončili bezchybně, a mohli se tak radovat z bronzu. Vítězem se stal domácí jezdec Kamil Grzelczyk na koni Wibaro.
 
Dalším nedělním úspěchem pro Českou republiku bylo vítězství Kamila Papouška s klisnou Charlyn ve finále Youngster Tour určené šesti a sedmiletým koním, navíc z padesáti zúčastněných dvojic, a rovněž také třetí místo Aleše Opatrného s Aretem v jednohvězdové Grand Prix do 135 centimetrů. Dobrý výkon podala dále dvojice Natálie Kovářová a Chacco-To v soutěži do 125 centimetrů, kde dokončila na čtvrté pozici, bezchybně dojela i Veronika Kolářová a Magic Life.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE