reklama 11C

Opatrný a Papoušek bodují v Michalowicích, daří se i dalším Čechům

ikonka

V polských Michalowicích se na konci října odehrává už druhý týden halových závodů. Na start jednotlivých soutěží se postavila také řada českých reprezentantů a velmi se daří třeba Kamilu Papouškovi nebo Aleši Opatrnému, dekorováni však byli i další.
26.10.2019 21:15  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Páteční i sobotní Youngster Tour v polských Michalovicích ve dnech 25. a 26. října určená šesti a sedmiletým koním dopadla pro Kamila Papouška v sedle klisny Charlyn jak jen nejlépe mohla, pokaždé s čistým kontem vyhrál, navíc z početného startovního pole pěti desítek dvojic. Úspěšnou sérii navíc doplnil také bronzem z páteční stopětačtyřicítky a v sobotu třetím místem mezi pětiletými.
 
Úspěšní však byli i další Češi. V pátek se ze sedmého místa ve stočtyřicítce radoval Jan Štětina s koněm Zento S a ze stopětačtyřicítky si odvezl stříbro Aleš Opatrný a Forewer, Jan Štětina s Gylordem pak deváté místo. V sobotní stotřicítce získal čtvrté místo Zdeněk Žíla na koni Consulent de Prelet Z, bez chyby dokončili rovněž Natálie Soukupová, Jan Štětina a Robert Pokorný.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE