reklama 11C

Papoušek pokračuje ve vítězné sérii i v druhém týdnu v Michalowicích

ikonka

Čtvrtečních šest soutěží zahájilo druhý týden halového skokového maratonu v Michalowicích, kde již od předchozích dní reprezentuje Kamil Papoušek a nový cyklus odstartoval hned vítězstvím. V závěru října je však česká ekipa v Polsku již početnější.
24.10.2019 20:22  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Druhý týden halových mezinárodních závodů v polských Michalowicích odstartoval ve čtvrtek 24. října a úvodní soutěž patřila pětiletým koním. Té se účastnil stejně jako v předchozím týdnu Kamil Papoušek s hannoverským hřebcem Cherradem a sebejistě vyhrál.
 
První den se vydařil také Zdeňku Žílovi. S osmiletým valachem Consulent de Prelet Z nastoupil do stotřicítky na čas v rámci Silver Round a dojel bezchybně v šestém nejrychlejším čase. Vítězná domácí dvojice Marta Wypior a Gina Royalty byla rychlejší o čtyři sekundy.
 
V Gold Round do 135 centimetrů startoval v českých barvách Jan Štětina a osmiletý hřebec Gylord. S nulou na kontě a s rozdílem dvě a půl sekundy od vítěze Marka Saurugga s Chesterem byl dekorovaný na šesté příčce.
 
V nejvyšší soutěži dne, Diamond Round do 140 centimetrů, se prezentovali Aleš Opatrný a Jan Štětina a oba se probojovali do druhé fáze. Jan Štětina a Cabaret S v druhé části bohužel dvakrát chybovali, ale Aleš Opatrný v sedle Sangris Boye zvládl dojet s nulou i v druhé fázi a výsledně byli patnáctí.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE