reklama 11C

Procházková další českou vítězkou na CDI Fót

ikonka

Na mezinárodních drezurních závodech CDI Fót jsme se v sobotu 29. září dočkali druhé české výhry. Tentokrát na ni dosáhla v sedle pony Anna Procházková. S Nice Guy dosáhla na vysoké hodnocení téměř 70 %, což stačilo s přehledem na první místo…
29.09.2018 17:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká reprezentantka Anna Procházková předvedla dobrý výkon již v pátek, když jí mezi pony jezdci patřila druhá příčka. Sobotní ještě lepší výkon jí pak vynesl dokonce vítězství. S poníkem Nice Guy získala 69,378 % a měla tak téměř dvě procenta náskok na další soupeře.

V soutěži Intermediate I si pro pěkné páté místo dojel Michal Knoflíček se Zun Light. V úloze získal od rozhodčích 66,706 %. Na čtvrté místo přitom ztratil pouze setiny procenta.

Mezi mladými jezdci získala již druhé místo na těchto závodech Anežka Zajícová. I v sobotu se jí drezurní úloha určená pro mladé jezdce vydařila. Se Stasií EG obdržela 68,618 %. V juniorské kategorii se tentokrát českým dvojicím na přední místa dosáhnout nepodařilo, z vítězství se však radovala slovenská zástupkyně Lea Jakubíková s Da Felice.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: archiv jezdkyně                 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE