reklama 11A

Broušení nožů do strojku na koně? U Kamíra jednoduše a rychle

ikonka

/PR článek/ Zimní sezona pro střihání koní je v plném proudu, ale váš střihací strojek na koně už nestříhá podle vašich představ? Zřejmě budou nože potřebovat nabrousit nebo celý strojek bude potřebovat kompletní servis. Firma Kamír vám pomůže!
28.01.2021 13:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Nože pro velké střihací strojky vám profesionálně nabrousí u Kamíra v Pacově. Stačí nože přinést na kteroukoliv pobočku, nebo jednoduše zaslat na adresu centrálního skladu: KAMÍR a Co spol. s r. o., Fred. Pakosty 1148, 39501 Pacov.
 
K nožům přiložte průvodní dopis s kontaktem (telefonní číslo, případně e-mail) a zpáteční adresu pro zaslání nožů zpět. Průvodní dopis stáhnete ZDE
 
Pokud budete mít cestu do Pacova, není problém nože nabrousit na počkání. Nabroušené nože jsou obvykle odeslány do dvou dnů zpět. K broušení lze zasílat pouze nože do velkých strojků, nože do menších strojků typu Heininger Mini u Kamíra nabrousit nelze. Cena za broušení jednoho páru nožů činí 80 Kč bez DPH (96,80 Kč s DPH).
 

Jak správně pečovat o čepele nožů?

• Po ukončení střihání z použitých nožů odstraňte nahromaděné chlupy a nečistoty, za pomocí kartáčku s hadříkem. Nože vysušte a naolejujte jako prevenci proti zrezivění. Pro promazání nožů používejte profesionální olej pro střihací strojky. Nebo čistící sprej
 
• K delší životnosti nožů přispějete také tím, že budete v pravidelných intervalech nože promazávat také během samotného stříhání, obvykle 1x za 10 až 15 min. 
 
• Nože i celý strojek na koně skladujte v suchu.
 
• Po střihací sezóně nechte strojek zkontrolovat a vyčistit. 
 

Jak často brousíte nože u strojku na koně?

celkem hlasů: 16

Hlasování skončilo.

Pravidelně dle četnosti použití 10 / 62.5%
Až když špatně stříhají 3 / 18.75%
Ještě jsem je brousit nenechal(a) 2 / 12.5%
Nemám vlastní strojek na koně 1 / 6.25%



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE