reklama 11D

Jihočeská pobočka Kamíru v novém! Od konce září ji najdete v Chlumci

ikonka

/PR článek/ Jihočeskou pobočku firmy Kamír & Co spol. s.r.o. prodávající jezdecké a chovatelské potřeby najdou zákazníci od 30. září 2020 na nové adrese Chlumec 25 v bývalém areálu Kutta nábytek. Podrobnosti najdete v článku níže.
16.09.2020 12:27  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Českokrumlovská pobočka společnosti Kamír se přesune do areálu nacházejícím se mezi Českým Krumlovem a Českými Budějovicemi, cca 8 min. jízdy autem z Českého Krumlova. Od 30. září tedy zákazníci nakoupí na nové adrese Chlumec 25, 382 32 (bývalý areál Kutta nábytek).
 
Díky novým prostorám na zákazníky čeká 10x větší prodejní plocha, která nabídne mnohem širší sortiment zboží všech chovatelských, jezdeckých a dalších zemědělských potřeb. Najdete zde tedy také zboží, které bylo v Českém Krumlově dostupné pouze na objednávku z e-shopu. Navíc pobočka bude plně samoobslužná a zákazníci si jednoduše mohou zboží prohlédnout a vybrat, s výběrem jim pomůže odborný personál. 
 
Díky velkému parkovišti a novému kruhovém objezdu u prodejny jednoduše zákazníci zaparkují s vozíkem, károu nebo třeba kamionem. Takže již nemusí stát kolonu v Českém Krumlově a pak se složitě s károu otáčet. 
 
Aktuální informace najdete na Facebooku @Vasefarma nebo na e-shopu: www.kamir.cz
 
• Od 15.9. je omezen prodej jezdeckých potřeb na adrese Za Jitonou 18 v Českém Krumlově. 
• Od 22.9. je prodejna v Českém Krumlově – Za Jitonou uzavřena. 
• Od 22.9. budou objednávky z e-shopu k vyzvednutí na nové adrese Chlumec 25. 
• Od 30.9. bude plně spuštěn provoz pobočky na adrese Chlumec 25.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE