reklama 11D

Brněnské Intermediate I vyhrál Sigismondi, zduchovické T* Štěrba

ikonka

Domácí dění v našich partnerských areálech vrcholilo jak v parkuru tak drezuře těmi nejvyššími soutěžemi. Na Panské líše se v Intermediate I dařilo nejvíce Sigismondimu, ve Zduchovicích se skákalo až do T*, v němž s přehledem zvítězil Štěrba.
09.06.2019 19:39  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na Panské líše vyhrál v sobotu i neděli Sigismondi

 

Brněnský areál na Panské líše hostil během druhého červnového víkendu Národní drezurní pohár a rovněž také jihomoravské oblastní mistrovství. Sobotního Svatého Jiří vyhrál o fous Fabrizio Sigismondi a Elegant s hodnocením 67,647 procent před Michalem Knoflíčkem s Dublinem a třetí Kamilou Kotyzovou na Radule. Fabrizio si nenechal utéct ani vítězství v nedělní úloze Intermediate I, tentokrát byl ohodnocen výsledkem 67,598 procent, druhá byla Kamila Kotyzová a Radula, třetí Mgr. Petra Balnarová a Finch.
 

Zduchovický Z-Jumping & Food festival hostil více než sedmset startů

 

Více než sedmset startů odbavili během tří dnů od 7. do 9. června ve Zduchovicích při Z-Jumping & Food festivalu, jehož nabitý program otevřel  účastníkům soutěže od ZM až do jednohvězdového T. Sobotním vrcholem se stala stočtyřicítka na rozeskakování, do kterého postoupilo pouze osm dvojic z celkových dvaceti a druhou nulu zopakovalo pouze pět z nich. Nejrychlejší byla Alžběta Vojtková a Pinky Pay, o pouhou desetinu sekundy pomalejší byla Iva Holíková a Luana T. Třetí místo připadlo Kateřině Bardonové v sedle koně Logistica MM.
 
Do nedělního T* nastoupilo šestnáct soutěžících, nicméně pouze tři z nich se rozeskakovali, Zdeňku Paličkovi s Calidem-T uteklo rozeskakování o jediný trestný bod za překročení času. Jednu chybu na překážce inkasoval v rozeskakování Václav Horký a Asile de Paix, což dvojici zařadilo na třetí pozici. Další dva dojeli bezchybně i podruhé. Druhé místo připadlo Ondřeji Nágrovi na koni D. Amelusina, vítězem se stal Ing. Jakub Štěrba s Warnessem.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz



Přehled výsledků z Panské líchy k nahlédnutí na TOMTO ODKAZU.

 

Kompletní výsledky ze Zduchovic najdete ZDE.


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE