reklama 11A

První červnový víkend ve zkratce - Panská lícha, Hořovice, Martinice

ikonka

Naše partnerské areály hostily během prvního červnového víkendu hned několik zajímavých akcí. Martinice přivítaly mládež na pony, v Brně na Panské líše probíhalo další kvalifikační kolo Zlaté podkovy a máme za sebou letos již třetí Hořovickou Tour.
02.06.2019 22:26  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Martinice hostily mládež na pony

 

Moderní jezdecký areál Equitana Martinice má za sebou Národní skokový pohár dětí a mládeže České jezdecké federace a rovněž také Pony víkend. Některé ze soutěží byly rovněž kvalifikačním kolem Stylového poháru PONY 2019 a Plzeňské Tour 2019 - PONY a aby toho nebylo málo, jezdci mohli také sbírat cenné body do žebříčku Jezdec Šampion Equitana Martinice 2019. V nejvyšší soutěži stupně STP** zvítězila Klára Hlaváčková na koni Sam.
 

Další kolo Zlaté podkovy proběhlo na Panské líše

 

Více než stovku startů hostil při dalším kvalifikačním kole Zlaté podkovy areál v Brně na Panské líše, přičemž tato událost byla rovněž jihomoravským oblastním mistrovství. V samotné soutěži Zlaté podkovy, kde startovalo devět dvojic, se nejvíce dařilo Adéle Císařové s Bárou. Stříbrnou podkovu vyhrál Ing. Pavel Vaněk a Ramzes.
 

V Hořovické Tour se dařilo Štětinovi

 

První červnovou sobotu se uskutečnila letos již třetí Hořovická tour. Na start nejvyšší soutěže, jednohvězdového S s návazným rozeskakováním, se postavilo celkem šestadvacet soutěžících a bezchybně zajelo základní kolo pouze šest z nich. První i druhé místo získal Jan Štětina, první s koněm Elvis-S, druhé pak s koněm Eldo Indo S.
 
 
Foto archiv pořadatelů/FB




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE