reklama 11D

Apassionata se pod novým názvem Cavalluna vrátí do pražské O2 areny

ikonka

Nejpopulárnější evropská rodinná koňská show Apassionata se vrací do pražské O2 areny s novým představením pod názvem Cavalluna – Tajemství věčnosti. K vidění však bude v hlavním městě České republiky až za necelý rok, konkrétně koncem února 2021.
03.03.2020 11:15  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
 
V lednu 2018 se v Praze uskutečnila poslední show Apassionata, kterou navštívilo více než 20 000 návštěvníků. Poté produkce zahájila přípravy zbrusu nové show, kterou 27. února 2021 poprvé představí v pražské O2 areně i tuzemským fanouškům. 
 

 
„S Cavallunou se soustředíme na to, co nám dlouhodobě jde nejlépe: nezapomenutelné výkony, které odrážejí naši lásku ke koním a hřejí u srdce fanoušky po celé Evropě,“ dodává ředitel produkční agentury Johannes Mock-O’Hara.
 
Kreativním srdcem Cavalluny je skladatel a režisér Klaus Hillebrecht nominovaný na prestižní cenu Emmy. Nová show „Tajemství věčnosti“ navazuje na předchozí úspěchy představení Apassionata – „Companions of Light“, Cavalluna – „World of Fantasy“ a Cavalluna – „Legend of the Desert“, které napříč celou Evropou zhlédlo přes 1 000 000 návštěvníků. 
 

PSALI JSME: Apassionata do Prahy svůj Kouzelný plášť nepřiveze. Cavalluna ČR mine

 
Cavalluna odhalí novou show vycházející ze sedmnácti let zkušeností a profesionálního produkčního týmu i hlavních protagonistů ve více než 30 městech. Jedinečné kvality představení dodávají jak krásná zvířata, tak i profesionální jezdci a akrobaté. Nezapomenutelné choreografie předvedou Luis Valença, Bartolo Messina, Sebastián Fernández, Sylvie Willms a další členové jezdecké akademie Hasta Luego Academy. 
 
Cavalluna – Tajemství věčnosti slibuje spektakulární jezdecké výkony kombinované s artistickými prvky a emocemi nabité hudební kompozice – to vše spojené pohádkovým příběhem. Mamey, krásná dcera tajemného kmene se vydává na cestu napříč střední Amerikou, aby navrátila Kámen věčnosti jeho právoplatným majitelům, svému lidu. Na cestě se potká s mladým farmářem Joaquimem, který putuje za stejným cílem – společně se tak vydají za napínavým dobrodružstvím. Odhalí nakonec „Tajemství věčnosti“?
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Show Apassionata 2018 ve fotogalerii Ivana Krejzy

 
Detaily tohoto uměleckého díla fascinují návštěvníky všech věkových kategorií po celé Evropě. Cavalluna kombinuje dechberoucí výkony, harmonii mezi člověkem a zvířaty a nečekaná překvapení přímo před očima diváků. 
 
Vstupenky na představení 27. února 2021 budou v prodeji od 4. března od 9:00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Pořadateli akce jsou Semmel Concerts a Bestsport. Další informace o představení najdete na www.cavalluna.com.
 
Zdroj: tisková informace společnosti Bestsport
Foto: Ivan Krejza – archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE