reklama 11C

Koňská show Apassionata české diváky stále láká

ikonka

Ve dnech 6. a 7. ledna 2018 zavítá do pražské O2 areny opět známá show Apassionata. Podle předprodeje je vidět, že se stále těší obrovské divácké přízně, neboť volných vstupenek není mnoho! Obě odpolední představení mají volná místa jen za 590 Kč…
02.01.2018 16:10  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Do lepších sektorů seženou zájemci lístky již pouze v rámci sobotního představení od 19.00 hodin. Každopádně při pohledu na dostupné sedačky by si ve všech případech měli pospíšit. 
 
Pořadatelé slibují, že dlouholetí příznivci show si přijdou na své, stejně jako diváci, kteří show chtějí navštívit poprvé. Kromě osvědčené koncepce uceleného uměleckého díla s působivou, speciálně komponovanou hudbou, velkolepými světelnými efekty, skvělým jezdectvím i tanečním uměním a samozřejmě s nádhernými koňmi, přinese vystoupení také celou řadu novinek.
 
APASSIONATA SEN například slibuje dosud nevídané kaskadérské kousky jezdců. Představí se i mnoho nových plemen koní, kteří předvedou své umění, samozřejmě opět společně s profesionálními jezdci. Kromě toho nebudou chybět ani poetické scény, drezura, předvedení koní ve volnosti, stejně jako komediální program s malými čtyřnohými hvězdami.
 
Předešlé show Apassionaty v Praze si můžete připomenout v našich dřívějších příspěvcích – viz odkazy níže…
 
Zdroj: Tiskové materiály O2 areny
Foto: Ivan Krejza / Jezdci.cz
 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE