reklama 11C

Pražská O2 arena ve znamení snové Apassionaty 2018

ikonka

Během tříkrálového víkendu zavítala do pražské O2 areny známá koňská show Apassionata a i po 12 letech od první české zastávky sklízí u návštěvníků úspěch. Ačkoliv bylo o letošním hostování v Praze rozhodnuto až v říjnu, vliv na předprodej to nemělo…
06.01.2018 18:24  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Zatímco v předešlých letech termín Apassionaty v Praze byl tradičně v předvánočním období, tentokrát se diváci dočkali jejího příjezdu až ve dnech 6. a 7. ledna. 
 
Pořadatelé dokonce původně avizovali „jen“ dvě představení, což při mnohatisícové kapacitě O2 areny beztak není málo. Nakonec se přidalo ještě další vystoupení v sobotu od 19.00 hodin. Pro tento večerní program nebyly prodávány vstupenky do horních pater, čehož možná organizátoři zpětně litují, neboť téměř všechny nabízené vstupenky byly prodány.
 
Příznivci této největší evropské koňské show se tak jistě nemusejí obávat, že by se v dalších letech Apassionata do Prahy nevrátila. A možná i příště to bude opět na začátku roku, neboť na konci toho letošního v O2 areně bude probíhat jiná akce spojená s koňmi. Ve dnech 13. až 16. prosince 2018 se v multifunkční vysočanské hale uskuteční premiéra „Play Offs Global Champions League“ v parkurovém skákání. 
 
Průběh lednové Apassionaty v pražské O2 areně s podtitulem „Sen“ vám přiblíží připravovaná fotogalerie, kterou chystá náš reportér Ivan Krejza. Těšit se můžete také na video reportáž internetové televize EquiTV.cz.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE