reklama 11A

Albert Písařík při ME v Olivě drží šanci na finále. Je v třetí desítce

ikonka

Česká republika má při mistrovství Evropy v parkurovém skákání ve španělské Olivě další šanci na postup do finále jednotlivců. Tu si po dvou částech kategorie dětí drží Albert Písařík s valachem Chapo 2. Aktuálně je na sdíleném 22. místě.
15.07.2022 22:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
V pátek 15. července pokračovalo mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců druhou částí dětské soutěže a týmové finále mladých jezdců. 
 
Děti startovaly na parkuru do 130 centimetrů a Albert Písařík v sedle valacha Capa 2 dokončil se čtyřmi trestnými body. První soutěžní den dojel s nulou na bodovém kontě, a tak se díky tomu drží na sdílené 22. pozici. Devatenáct dvojic nemá zatím žádnou penalizaci. 
 
Ostatní Češi nasbírali o poznání více trestných bodů. Klára Hlaváčková na valachovi Skip 59 jich má sedmnáct, a to ji řadí na 74. řádek průběžné výsledkové listiny. Osmdesátá je Kristýna Veverková na klisně Heddě s 28 body. V součtu 41 bodů má Kristýna Gutová ve dvojici s valachem Flaviem 57 a je čtyřiaosmdesátá. 
 

Psali jsme: Michlíčková postupuje do finále parkurového mistrovství Evropy v Olivě

 
V kategorii mladých jezdců, které čekal v pátek další parkur na výšce 150 centimetrů, je na tom z našich jezdců nejlépe Linda Portychová. Ta s klisnou Larou má 22,43 bodů a je po třech startech čtyřicátá třetí. S 30,75 body zaujímá 57. příčku Sára Vingrálková a její valach Kas-Sini DC. Na 64. a 65. místě jsou zbývající dva naši reprezentanti. Daniel Pospěch s klisnou Ma Belle má aktuálně 64,54 bodů, Adam Písařík startující na valachovi Fabius de Laaubry nasbíral 66,76 bodů. 
 
Ve finále družstev mladých jezdců si pro konečné vítězství dojeli Belgičané, druzí jsou Němci a třetí zástupci Velké Británie. Na dalších místech se seřadili Irové, Nizozemci, Švýcaři, Italové, Francouzi, Dánové a Norové. Jak již bylo jasné dříve, jedenácté místo patří Švédům, dvanácté Maďarům a třinácté Čechům. Za nimi jsou ještě Španělé, Poláci, Rakušané a Slováci. 
 
Foto: Alžběta Ducká



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE