reklama 11C

Zvára s Cento Lanem zvítězil v páteční Gold Tour

Ondřej Zvára a Cento Lano si během tohoto roku připsali na konto další cenný úspěch. V pátek 30. září totiž zvítězili v Šamoríně v hlavní soutěži toho dne, což byl parkuru jedoucí se při Gold Tour a započítávaný taktéž do Longines žebříčku…
30.09.2016 18:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká dvojice Ondřej Zvára a Cento Lano zajistili českou hymnunejtěžší páteční soutěži. Přemožitele nenašli na parkuru 145 centimetrů vysokém, který se jel na čas. Jezdec provedl svého koně parkurem naprosto suverénně a bez problémů. Jejich čas byl totiž o více jak tři vteřiny lepší, než kterého docílil druhý umístěný. Bez shození se do cíle dostala ještě Zuzana ZelinkováKleiner Lordem a Sergej Motygin sedlající koně Dylan. Ze Slovenska se dařilo třetí Monice NoskovičovéCastelanem 3.

Druhé vítězství na šamorínských závodech slavila Sofie Najmanová, kteráLexusem 79 nenašla stejně jako ve čtvrtek přemožitele a v Opal Tour si dojela pro první místo (120 cm). V Silver Tour obsadil první dvě příčky Igor Šulek, a to s koňmi Wavo Lampard a Wavo Aramis. Nejlepší český výkon podala Zuzana Zelinková, která skončila s Luka´s Ninjou desátá.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE