reklama 11A

Šamorín zahájen českými výhrami

Čeští reprezentanti úspěšně zahájili další mezinárodní závody konané v Šamoríně. Úvodní den 29. září se totiž hned dvě české dvojice radovaly z prvenství. Vítězně své koně dovedly do cíle Zuzana Zelinková a také Sofie Najmanová…
29.09.2016 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

soutěži 120 centimetrů vysoké nenašla přemožitele Sofie Najmanová sedlající koně Lexus 79. Do cíle se dostala o více jak vteřinu rychleji než její soupeři. Na dekorováníelitní pětce byli pouze čeští a slovenští reprezentanti. Z české ekipy si ještě pro třetí místo dojela Sára Vingrálková a Dollar Look.

Zuzana Zelinkováklisnou Evita R zvítězilauzavřené soutěži pro sedmileté koně, pro něž byl připraven parkur na výšce 135 centimetrů. Česká dvojice předvedla naprosto suverénní jízdu, když si dojela pro první místonáskokem více jak tří vteřin.

Ve vyšších soutěžích si dobře vedl Kamil Papoušek. Na nejvyšším parkuru čtvrtečního dne si v Gold Tour (145 cm) dojel pro pěkné druhé místo, a to za výkonkoněm Centisimo. Stejnou pozici získal i v soutěži o 5 centimetrů nižší, kde úspěšně sedlal Flying a nestačil jen na slovenského Igora ŠulkaWavo Lampard.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE