reklama 11A

Zuzana Zelinková v GP Bratislava dvakrát chybovala

Tři čeští jezdci se postavili na start Grand Prix Bratislava v neděli 6. srpna při CSI3*-W. Náročný parkur vysoký 150/160 cm dokončila jako jediná v barvách české republiky Zuzana Zelinková, která v prvním kole inkasovala osm trestných bodů…
06.08.2017 18:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

ilustrační foto: Lukáš Klingora

Do zlatého hřebu mítinku CSI3*-W v Bratislavě nastoupilo čtyřiadvacet dvojic. Do druhého kola Grand Prix postoupila pouhá devítka koní.

Z českých reprezentantů dokončila soutěž jako jediná Zuzana Zelinková, která v sedle Larimy dojela do cíle prvního kola s osmi trestnými body. Ondřej Zvára spolu s Cardiffem Dwerse Hagen Z ani Aleš Opatrný v sedle Apola cílovou pásku parkuru vysokého 150/160 cm neprotnuli.

Z víítězství se v Grand Prix radovala australská dvojice Rowan Willis a Blue Movie s jedním trestným bodem za čas z druhého kola.

Jak jsme vás již informovali, Aleš Opatrny spolu s Idariem Van Hetnetehof ovládl Little Prix – Medium Tour Final. Českým jezdcům se dařilo i v ostatních soutěžích.

Zuzana Zelinková obsadila skvělou stříbrnou příčku v soutěži pro pětileté koně v sedle Ekathariny. Mezi amatéry se neztratila ani v neděli Lucie Vyskočilová, jejíž výsledek stačil na parkuru vysokém 115 cm spolu s Black Jack na desátou příčku a v sedle Quick Silver na příčku jedenáctou. Pro dvanácté místo si v soutěži pro šesti- a sedmileté koně dojel Aleš Opatrný a Forewer.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE