reklama 11D

Zvára osmý v druhé kvalifikaci do GP Bratislava

Čeští jezdci si v sobotu 5. srpna připsali hned několik pěkných výsledků při CSI v Bratislavě. V hlavní soutěži sobotního programu, kterou byla druhá kvalifikace do nedělního Grand Prix, obsadil Ondřej Zvára v sedle Chaccolana osmou příčku…
05.08.2017 19:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

ilustrační foto: Lukáš Klingora

Do hlavní soutěže sobotního programu nastoupily tři české dvojice. V druhé kvalifikaci do nedělní Mercedes-Benz Grand Prix a zároveň v kvalifikační soutěži na WEG 2018, se z Čechů nejvíce dařilo Ondřejovi Zvárovi, který v sedle Chaccolana dokončili se čtyřmi trestnými body a postavil se na výsledné osmé místo. S jednou chybou dokončil také Aleš Opatrný spolu s Apolem. Jejich čas je ale posunul na třináctou příčku, tedy těsně za dotované pozice. Trojlístek českých jezdců doplnila Zuzana Zelinková, která v soutěži 140/160 cm sedlala Filicitu a počítala osm trestných bodů.

České reprezentantce Zuzaně Zelinkové se dařilo v soutěži s výškou překážek 140/145 cm, kde v sedle Evity R získala s čistým výsledkem stříbro. Dalším úspěchem stejné jezdkyně byl start v soutěži pro pětileté koně spolu s Ekatharinou, se kterou se postavila na čtvrtou příčku výsledkové listiny.

Zastoupení měla Česká republika také v soutěži pro šesti- a sedmileté koně s výškou překážek 125/130 cm. Zde se představil Aleš Opatrný spolu s Forewer a s čistým výkonem obsadil třináctou příčku.

Mezi amatérskými jezdci se neztratila Lucie Vyskočilová, která v parkuru 110/115 cm vybojovala druhé místo v sedle Quick Silver.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE