reklama 11D

Aleš Opatrný vítězem Little Prix Bratislava

V neděli 6. srpna se tři čeští jezdci postavili na start Little Prix při CSI3*-W v Bratislavě. Českou hymnu zajistil v soutěži s výškou překážek 145 cm Aleš Opatrný v sedle Idaria Van Hetnetehof. Pro bronz si dojela Zuzana Zelinková spolu s Evitou R…
06.08.2017 14:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Českým jezdcům se dařilo v soutěži s výškou překážek 145 cm v rámci nedělního programu CSI3*-W v Bratislavě.

Na zlatou příčku se v Little Prix Bratislava postavil Aleš Opatrný v sedla Idaria Van Hetnetehof, který v konkurenci padesáti dvojic nenašel přemožitele.

Do elitní trojice se probojovala další reprezentantka v barvách České republiky, a to Zuzana Zelinková spolu s Evitou R.

Třetím českým jezdec byl zde Ondřej Zvára, který dojel do cíle náročného parkuru v sedle Chaccolana s osmi trestnými body.

Stejná trojice českých reprezentantů se představí i v soutěži Grand Prix Bratislava, kde překážky budou měřit 150/160 cm. První z české ekipy odstartuje Ondřej Zvára v sedle Cardiffa Dwerse Hagen Z se startovním číslem šest. Na osmnácté startovní pozici stojí Aleš Opatrný spolu s Apolem. O deset koní později se na start postaví Zuzana Zelinková, která zde bude sedlat Larimu.

Výsledkové listiny můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE