reklama 11B

Známe účastníky velkého finále Pony Extraligy 2017

ikonka

Letošní seriál Pony ligy a Pony Extraligy spěje ke svému vrcholu. V sobotu 18. listopadu se uskutečnily poslední kvalifikační soutěže, které rozhodly o tom, kdo se podívá do nedělního finále. Do Extraligy postupují tradičně jen čtyři nejlepší jezdci…
18.11.2017 21:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Finále Pony Extraligy se stejně jako finále Českého skokového poháru účastní čtyři jezdci, kteří si mezi sebou své poníky (koně) prostřídají. Právě v sobotním posledním kvalifikačním kole se rozhodovalo o tom, kteří čtyři jezdci se letos finále zúčastní.

Složení finálové čtveřice je velice podobné loňskému roku. Prvenství bude obhajovat Karolína Liďáková, která bude opět sedlat poníka Sun Shain. Dále se stejně jako loni tohoto finále zúčastní Viktor Skutecký s Vasilem a také Klára Hlaváčková. Ta tentokrát do finále přivede poníka Cheyenne. Čtvrtou finalistkou bude letos Jana Táboříková s Karou 261.

Známi jsou i finalisti finále Pony ligy, kde se představí nakonec jedenáct jezdců. Karolína Hložková totiž dostala od pořadatelů divokou kartu a doplní tak kvalifikovanou desítku.

Startovní listiny na finálovou neděli naleznete v záznamu závodů, vid odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE