reklama 11C

Změny na čele ve vytrvalostním FEI žebříčku

ikonka

Zatímco mnoho světových FEI žebříčku během těchto zimních měsíců nezaznamenalo příliš velké změny, v disciplíně vytrvalost se po započtení všech únorových výsledků dostali do čela noví jezdci. Nyní je ve vedení americká zástupkyně Cheryl van Deusen…
08.03.2018 09:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Cheryl van Deusen je reprezentantkou USA a před měsícem jí patřilo druhé místo. Nyní se díky závodům CEI2* v americkém Ridgecrest dostala s malým rozdílem na pozici lídra. Na kontě má 379 bodů, což znamená pětibodový náskok na jezdce startujícího za Spojené arabské emiráty. Až z šestnácté pozice se na aktuálně druhé místo dostal Abdulla Ghanim Al Marri. Třetí je australská jezdkyně Samantha Jones, která se naopak propadla z vedoucí pozice. Na tu nyní ztrácí více jak 60 bodů, když jich má na kontě 337.

Do elitní desítky se dostal také jezdec z 80. příčky, a to Mohd Juma Mohd Ali Al Muhairi, který má nyní 288 bodů. Jedná se o největší posun v rámci elitní dvacítky.

V rámci žebříčku dvojic se na první místo posunula ze sedmé pozice dvojice ze Spojených arabských emirátů, a to Abdulla Ghanim Al Marri a Faraan. I v tomto žebříčku došlo k poměrně výrazným změnám v elitní desítce, kam se nově dostalo hned sedm jezdců.

 

Kompletní žebříčky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE