reklama 11D

Zelinková vítězkou Diamond Tour na CEM

Zuzana Zelinková se s koněm Larima stala vítězkou nejtěžší skokové soutěže při Czech Equestrian Masters v Martinicích. V neděli 11. září se v rámci Diamond Tour konalo třetí kolo. O prvním místě však rozhodlo až jedno rozeskakování na čas…
11.09.2016 16:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do rozeskakování se probojovala Zuzana Zelinková společněkoněm Larima a také Sergej Motygin a Dylan. Oba jezdci podali velmi vyrovnané výkony, neboťrozeskakování dokončiliminimálním rozdílem času. Tím byly pouhé tři setiny sekundy. Zuzana Zelinková měla právě o tři setiny lepší čas, navíc dokončila bezchybně. To naopak nebyl případ Sergeje Motygina, který si připsal jedno shození. S Dylanem si tak dojel pro druhou příčku.

O vítězství se utkali výše zmínění jezdci, kteří si během tří kol připsali na konto pouze 4 trestné body. Třetí skončil po dvou chybách Jiří Papoušek a Jenifer 4. Stejně tak dvě chyby, ale horší čas, přisoudil čtvrté místo Jiřímu Lužovikoněm Zento-S. Elitní pětici doplnila Andrea Halíkobá a Coletta 1. Ta chybovala až v nedělním finále, a to dvakrát.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, záznam závodů je níže.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE