reklama 11D

Anna Lani Novak ovládla na CEM Silver Tour

Anna Lani Novak nastupovala do nedělního finále Silver Tour při Czech Equestrian Masters z první pozice po kvalifikacích. V Martinicích dne 11. září potvrdila svoji dobrou formu a se svojí klisnou Taveta-HS zvítězila i ve finále…
11.09.2016 11:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto Jan Matuška

Finále Silver Tour pro 20 nejlepších jezdcůkvalifikací se jelo na parkuru 120 centimetrů vysokém, a to s jedním rozeskakováním. Do něho se probojovalo celkem sedm dvojic. Mezi nimi právě i Anna Lani Novak a Taveta HS, účastníci letošního mistrovství Evropy a také úřadující mistřikategorii dětí. Dvojice bez problémů postoupila do rozeskakování, kde opět nechybovala. Suverénně nejlepším časem si Anna Lani Novak dojela pro další cenné vítězství během této sezony.

druhé příčky se radovala Andrea Halíková a Wyoming 1. Elitní trio pak uzavřela Michaela Lančová a Jericho. Právě tyto tři jezdkyně dokázaly dokončit základní kolo i rozeskakování bezchybně.

Program dále pokračuje drezurním Top Ten Cupem a také skokovým programemčele s Diamond Tour. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, záznam závodů je níže.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE