reklama 11C

Čtvrtek otevřel CEM 2016 v Martinicích

Během čtvrtečního dne 8. září se otevřely čtyřdenní závody v Martinicích Czech Equestrian Masters, které v sobě spojují drezuru, skoky i soutěže pro pony. Během prvního závodního dne se uskutečnily úvodní kola jednotlivých tour, kterých je pět…
08.09.2016 21:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto Jan Matuška

Na parkuru se jezdci představili při Silver, Gold a Diamond Tour. V nejvyšší Diamond Tour bojovali jezdcisoutěži na čas na překážkách 140 centimetrů vysokých. Nejlépe se předvedl Zdeněk Hruška a Linearis DK, kteří nenašli přemožitele. Pro dalšímnoha letošních druhých míst si dojel Jiří Papoušek a Jenifer 4.  Elitní trio doplnil Jiří Luža a Zento-S.

drezuře se uskutečnily soutěže při Chanllenge Cup a Top Ten Cup. V první zmíněné úloze se z první příčky radovala Hana Vašáryová a Filipa (66,078 %), v rámci Top Ten Cupu si během čtvrtka nejlépe vedla Tereza Hábová a Djazz F. Tato dvojice jako jediná pokořila hranici 70 %.

Nechyběla ani soutěž pro pony. Jezdci do 16 let bojovalisoutěži na styl, kde se nejvíce líbila Žaneta Prošková a Dourello se známkou 8,4 bodů.

Další závodní den je přirpaven na pátek, kdy nebudeme chybět ani přímo na místě. Na stránky se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou dostupnézáznamu, viz odkaz níže




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE