reklama 11A

Zelinková a Caleri sedmí v GP San Giovanni

Zuzana Zelinková a Caleri II předvedli nejlepší českou jízdu v závěrečné Grand Prix jedoucí se v neděli 27. března při CSI3* v italském San Giovanni. V této dvoukolové soutěži si nejlepší česká dvojice dojela s chybou z prvního kola pro 7. příčku...
27.03.2016 21:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zuzana Zelinková sedlala Grand Prix s výškou překážek 150 centimetrů svoji stájovou jedničku Caleriho II. První kolo dokončilijednou chybou, v tom druhém však žádné další zatížení nepřidali. O pořadí při rovnosti bodů rozhodoval čas druhého kola, který zařadil českou dvojici na sedmou pozici. Nikdodalších českých reprezentantů se do druhého kola Grand Prix nepodíval. Kamil Papoušek a Centisimo inkasovali 9 trestných bodů, Vladimír TreteraQuentinem shodil 4x a Ondřej Zvára s Cardiff Dwerse Hagen Z dokončilvýsledkem 17 trestných bodů.

Longines soutěži jen o 5 centimetrů nižší než v případě Grand Prix se opět nejlépe převedla Zuzana Zelinková. TentokrátKleiner Lordem postoupila do rozeskakování, kde po jedné chybě skončila opět sedmá.

dalších českých startů během finálové neděle se dařilo Kateřině Kučerové, která se umístila  na pěkné páté příčekoněm James. Jednalo se o soutěž 130 centimetrů vysokou jedoucí se s rozeskakováním. Jak jezdkyně prozradila, s tímto koněm by se měla posléze pokusit i o kvalifikaci na mistrovství Evropyjuniorské kategorii.  Jen o příčku níže dokončiltéto soutěži taktéž bezchybný Ondřej Zvára a Chaccolan.

Nedělní den byl úspěšný i pro Sofii Najmanovou, která sisedle Stardana dojela na parkuru hodnoceném na čas (125 cm) pro konečné čtvrté místo. Na vítěze ztratila méně jak jednu vteřinu. V této soutěži se prezentovalo mnoho českých dvojic, do elitní desítky se dostal ještě sobotní vítěz Vladimír Trete a Quinara.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE