reklama 11B

Žebříček drezury s velkými propady dvojic z TOP10

Mezinárodní jezdecká federace FEI zveřejnila aktuální žebříček drezurních dvojic přepočítaný k 31. červenci. V čele je stále Isabell Werth s Weihegold OLD. Došlo však také k výrazným posunům dvojic z TOP10, a to směrem vzhůru i naopak.
02.08.2017 14:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Inessa Merkulova s Mistrem X se posunula v žebříčku směrem nahoru a je nově v nejlepší desítce. Foto: FEI / Arnd Bronkhorst

Červenec zamíchal pořadím světového žebříčku drezurních dvojic. Ve vedení je sice i nadále Němka Isabell Werth s klisnou Weihegold OLD, ovšem její dvě krajanky se v pořadí výrazně propadly.
 
V bodování za minulé období byla na druhé příčce Kristina Bröring-Sprehe s hřebcem Desperados FRH, která je momentálně až sedmašedesátá! Ještě o deset příček níže je dvojice Dorothee Schneider a Showtime FRH, jež byla v předposlední aktualizaci třetí.
 
Vraťme se k těm, jež si polepšili, nebo své pozice udrželi. Na druhé místo poskočila Američanka Laura Graves s koněm Verdades, třetí je momentálně Carl Hester a Nip Tuck. Isabell Werth s dalším ze svých svěřenců Emiliem 107 drží čtvrtou příčku, páté místo patří německému tandemu Sönke Rothenberger a Cosmo 59. Do třetice je Isabell Werth v nejlepší světové desítce s koněm Don Johnson FRH, a to na šesté příčce. 
 
Sedmá je Dánka Cathrine Dufour s Atterupgaards Cassidy před osmým Severem Jesusem Jurado Lopezem (ESP) s Lorenzem. Do TOP10 se vešli nově ještě Inessa Merkulova (RUS) a Mister X, a Hans-Peter Minderhoud (NED) s Glock´s Flirtem.
 

Kompletní žebříček FEI pro drezuru najdete ZDE

 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE