reklama 11A

Zduchovický kalendář akcí pro rok 2017

V jezdeckém areálu ve Zduchovicích se bude stejně jako předešlé roky závodit po celý rok. Během zimních měsíců je připravena Indoor Tour Open, v létě pak nechybí Český skokový pohár, mistrovství České republiky pro pony či Český drezurní pohár…
01.11.2016 08:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během února a března se uskuteční tradiční halové skokové závody Zduchovice Indoor Tour Open, které budou připraveny pro velké koně i pony, a to do stupně S. Od dubna se bude skákat na venkovním kolbišti, když se uskuteční první kolo Channel Star (8. - 9. dubna) a chybět nebude ani Kia Jumpig Festival (22. - 23. dubna). O den dříve pak budouareálu skákat jezdci při hobby závodech.

Seriál Channel Star bude mít další kolo během května, potéčervnu a super speciál je připraven na červenec. Červenec dále bude patřit i drezurním soutěžím, neboť zduchovický areál bude hostit ve dnech 1. - 2. července Český drezurní pohár a poté koncem měsíce, ve dnech 28. - 30. července, ještě Drezurní šampionát.

Srpen přinese dvě velmi důležité akce, kterými je Český skokový pohár (3. - 6. srpna) a mistrovství České republiky v kategorii pony (17. - 20. srpna). Díky těmto akcím zavítají do Zduchovic úspěšní jezdci z celé republiky.

První zářijový víkend se ve Zduchovicích uskuteční Festival mladých koní. Ve dnech 16. - 17. září se uskuteční také finále seriálu Channel Star. Poté jsou do konce roku připraveny několikery skokové závody, které se v listopadu opět přesunou do haly.

Během celého roku se tak konají důležité a zajímavé akce, a to jak v drezuře, tak skocích a nechybí ani chovatelské soutěže. Kompletní seznam naleznete na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE