reklama 11C

Zduchovický Channel Star 2016 zná vítěze

Během posledního třídenního kola seriálu Channel Star 2016, které se konalo ve dnech 26. – 28. srpna ve Zduchovicích, získali jezdci trojnásobné bodové příděly. V neděli pak došlo na vyhodnocení celkových vítězů ve všech kategoriích…
28.08.2016 21:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto Jan Matuška a Radim Skutecký

rámci pony soutěží bojovali jezdcikategorii younger a older. V kategorii pony younger si během finálových dnů nejlépe vedla Eliška Hasnédlová, která nakonec i s přehledem a náskokem více jak 100 bodů zvítězila. Pro druhé místo si dojel Viktor Skutecký před Klárou Hlaváčkovou. V soutěži pony older byly rozdíly na prvních místech o něco menší. Zvítězila Jana Táboříková před Ninou Hartzovou a Petrem-Janem Matuškou.

Dvě kategorie byly vypsány i pro jezdce na velkých koních, a to children a junior. V dětské kategorii se objevila některá jména jezdců, která bylo možné vidět na prvních místech i v sedle pony. Nicméně zvítzěila Markéta Miková, která si udržela vedenípředešlých kol. Druhé místo obsadila Jana Táboříková před Eliškou Hasnédlovou. Právě tyto dvě jezdkyně byly úspěšné i s poníky.

největším rozdílem byla rozhodnuta soutěž pro juniory. Mělnická jezdkyně Denisa Vegrichtovápřehledem ovládla nejen poslední kvalifikaci, ale díky dobrým výsledkům při všech kolech i celkové hodnocení. Na kontě měla ze všech kategorií nejvíce bodů. Za se z druhého místa radoval Petr-Jan Matuška a třetí skončil Lukáš Matuška.

Kompletní žebříčky naleznete TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE