reklama 11B

Finále Channel Star 2016 ve Zduchovicích zahájeno

Během pátku 26. srpna se ve Zduchovicích odehrál první ze tří finálových dnů, kdy jezdci bojují také o body do žebříčku Channel Star, a to rovnou trojnásobně. Úvodní den se skákalo do L*. To vyhrála naše redaktorka Kateřina Návojová a Terezka 1…
26.08.2016 22:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Páteční den zakončila soutěž L* jedoucí se na čas. Pouze jedna dvojice se dostala pod 60 vteřin, a to Kateřina Návojováklisnou Terezka 1. Dvojice si tak dojela pro první místo. Na druhé pozici skončila Denisa VegrichtováGarfieldem, která zároveň zvítězilarámci uzavřené soutěže pro juniory. Mělnická jezdkyně si mezi juniory dojela i pro druhé a třetí místo. A právě ona je v dosavadním vedení juniorského žebříčku.

soutěži ZL se bezchybně a nejrychleji o 10 vteřin dostala do cíle Jana Táboříková a Kara. Jezdkyně zároveň získala i nejvíce bodů do dětské kategorie. Stejná dvojice pak ovládla nejvyšší soutěž pro pony, což byl parkur LP. I zde zvítězily přesvědčivě, a to o více jak tři vteřiny. Jana Táboříková slavila během prvního dne opravdu úspěchy a také hattrick. K již zmíněným přidala ještě první příčku ze soutěže ZLP, kde sedlala Romea 17. V tomto případě se jednalo o soutěž hodnocenou na limitovaný čas.

Kompletní výsledky a startovní listiny na další dny naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže... 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE