reklama 11B

Ve Zduchovicích se jelo finálové kolo Channel Star

Poslední závod letošního seriálu Channel Star se jel ve dnech 26. – 28. srpna ve Zduchovicích. Všechny soutěže započítávané do seriálového žebříčku byly při finálovém mítinku trojnásobně bodově ohodnocené. Více se dočtete v článku.
28.08.2016 18:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Fotogalerie: Radim Skutecký a Jan Matuška

V pátek v Pony Small Tour na úrovni ZLP vyhrála dvojice Jana Táboříková a Romeo. Stejná jezdkyně vyhrála také Big Tour LP tentokrát s Karou. V soutěži ZL v kategorii Children zvítězila v první den mítinku opět dvojice Táboříková a Kara. V juniorském L* otevřeném i pro seniory získala první příčku Kateřina Návojová s Terezkou, druhá byla Denisa Vegrichtová na Garfieldovi.
 
Všechny čtyři kategorie seriálu Channel Star měly připravené soutěže i na sobotu. Malou rundu pro pony vyhrála Eliška Hasnedlová na Carry 2, velkou rundu pak získala stejná jezdkyně s Kewinem.
 
Otevřenou kategorii Children stupně ZL ovládla Markéta Miková na Pomádě a juniorskou soutěž, také otevřenou pro další jezdce, vyhrála Barbora Vojtková s Chakitem
 
V nedělní Small Tour pony vybojovala první místo Eliška Hasnedlová s Kewinem, Big Tour vyhrála Jana Taboříková s Karou. Ta rovněž zvítězila s ZL na čas pro kategorii Children. Juniorskou otevřenou soutěž ovládla Alžběta Vojtková s Pinky Pay před Denisou Vegrichtovou s Garfieldem.
 
Nejvyšší soutěží závodů bylo závěrečné dvouhvězdové S, kterou zcela ovládly sestry Vojtkovy. Vítězkou se stala jediná bezchybná Alžběta Vojtková na Pinky Pay, druhá byla Barbora Vojtková s Capuou. Na třetí místo se vklínil Josef Lánský na Nico 2, ale další dvě příčky opět obsadily sestry Vojtkovy. Čtvrtá byla Alžběta s Catero Invest a pátá Barbora s Carusem Medimade.
 
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE