reklama 11D

Mladí jezdci bodovali ve zduchovickém Channel Star

V roce 2014 se ve Zduchovicích opět jezdí soutěže v rámci skokového seriálu Channel Star. Letos účastníci bodují v kategoriích pony, děti a junioři a první kola proběhla na závodech 5. - 6. dubna...
12.04.2014 12:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Anna Julie Skřivánková vede mezi dětmi. Foto Kateřina Návojová

V sobotu se mezi dětmi radovala z vítězství Anna Julie Skřivánková, která předvedla nejlepší výkon na parkuru ZL s klisnou Flow. Svoje dobré výsledky potvrdila v nedělní soutěži, kdy skončila druhá. Nestačila jen na Petra Jana Matušku s koněm Glen Honey. Přesto však Anně Julii Skřivánkové výsledky stačí na vedení dětské kategorie po prvním kole. Druhý je právě Petr Jan Matuška a elitní trio uzavírá Markéta Miková. Ta soutěžila pouze v sobotu a s Grandem 17 byla mezi dětmi druhá. Novinkou roku 2014 jsou otevřené soutěže, z nichž jsou následně vybrány výsledky odpovídajících kategorií a ty se dekorují zvlášť.  
 
V juniorské kategorii si po prvním kvalifikačním kole drží první příčku Petr Dajbych, který zajel v sobotním L* nejlépe s Poctou 1 a s Gamey byl třetí. Mezi něho se dostala Šárka Pastorková, která je však průběžně čtvrtá. Na lepší příčky se dostali bodující z nedělních soutěží, a to Alexander Baraldi a Viktorie Havlová. Ti soutěžili na úrovni L**, tedy o 5 cm vyšší. 
 
V pony kategorii se jezdci dělí na starší a mladší věkovou kategorii. S 27 body je ve vedení mladších jezdců Anna Lani Novak. Ve starší kategorii se Barboře Vídeňské podařilo nasbírat hned 39 bodů a s přehledem vede průběžné pořadí. S odstupem 10 bodů je druhá Valentýna Poláchová a třetí průběžně Lukáš Matuška. 
 
Kompletní žebříčky naleznete na stránkách pořadatele ZDE



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE