reklama 11B

Zahájení GCT v Hamburku vyšlo nejlépe Epaillardovi

Francouzský jezdec Julien Epaillard v sedle koně Quatrin de la Roque LM vstoupil vítězně do pátého závodu seriálu Longines Global Champions Tour. Ve středu 24. května vyhrál zahajovací skákání s náskokem jedné a půl sekundy…
25.05.2017 14:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vítěz zahajovacího skákání při GCT Hamburk Julien Epaillard. Foto: GCT / Stefano Grasso

Silné startovní pole čítající dvaapadesát dvojic měla zahajovací soutěž GCT v Hamburku. Dvoufázové skákání s překážkami do 145 cm nejlépe vyšlo francouzskému jezdci Julienu Epaillardovi, který nadělil s koněm Quatrin de la Roque LM nejbližšímu soupeři sekundu a půl v druhé fázi.
 
Stavitel Frank Rothenberger připravil parkur, který seděl pro zahajovací skákání a vyhovoval hlavně rychlejším koním, bylo třeba mezi překážkami na rozlehlém kolbišti hodně cválat.
 
Devatenáct dvojic překonalo první fázi bez chyb, mezi nimi Scott Brash (GBR) na Hello Forever, Bertram Allen (IRL) s Hectorem van d´Abdijhoeve, Laura Kraut (USA) Hello Guv’No nebo vycházející hvězda Emma Heise (USA) s Quentucky Jolly.
 
Nejrychlejší a bezchybný v druhé fázi byl Julien Epaillard s koněm Quatrin de la Roque LM, druhé místo bral Harrie Smolders (NED) se Ziniem. Třetí dojel Brazilec Yuri Mansur Guerios s Unitou ASK. 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }