reklama 11C

Z Pardubic přichází inspirace na vánoční dárky

Předprodej voucherů na permanentky do Pardubic pro sezónu 2016 bude zahájen v pondělí 30. listopadu. Pro milovníky dostihů to může být zajímavá inspirace na vánoční dárek. Stejně jako kalendář na rok 2016 zaměřený na vítěze Velké pardubické…
28.11.2015 15:07  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: Ivan Krejza

Vouchery, či chcete-li dárkové certifikáty, bude možné v příštím roce vyměnit za fyzické vstupenky, jejichž prodej bude zahájen společně s dostihovou sezonou. Dostihový spolek nabízí dva typy certifikátů. První z nich je celosezónní, platí tedy na všechny dostihové dny v roce 2016 včetně 126. Velké pardubické s Českou pojišťovnou (stání) a výstavy Koně v akci. Cena takového certifikátu je 890,- korun.
 
Druhý certifikát je tzv. kvalifikační. Obsahuje vstupenky na všechny čtyři kvalifikace i samotnou 126. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou (stání). Cena tohoto certifikátu je 450,- korun. Certifikáty je možné od 30. listopadu zakoupit přímo na dostihovém závodišti v Pardubicích, nebo prostřednictvím našeho FANSHOPU.
 
Kalendář na rok 2016 je zaměřený na vítěze Velké pardubické. Zakoupení kalendáře je možné na Dostihovém závodišti v kancelářích Dostihového spolku, Informačním centrum Pardubice, Knihkupectví Mozaika a na našem FANSHOPU Cena kalendáře je 180,- korun.
 
Zdroj: Dostihový spolek, a.s.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE